Taking too long? Close loading screen.
News

Eurovent 4/23 nu beschikbaar in het Nederlands

27 October 2021

1 min read
News

Eurovent 4/23 nu beschikbaar in het Nederlands

27 October 2021

1 min read

Eurovent heeft een Nederlandse versie van de aanbeveling Eurovent 4/23 gepubliceerd. Deze aanbeveling betreffende de selectie van filters voor algemene ventilatietoepassingen in overeenstemming met de algemene filternorm ISO 16890 is nu beschikbaar in 6 talen.

→ Please click here for the English version of this News story: Eurovent 4/23 now available in Dutch and French

→ Please click here for the French version of this News story: Eurovent 4-23 maintenant disponible en français

De aanbeveling Eurovent 4/23 (2021) is een uitgebreide reeks richtlijnen voor de selectie van luchtfilters voor algemene ventilatietoepassingen, waarbij ten volle gebruik wordt gemaakt van EN ISO 16890 op het gebied van binnenluchtkwaliteit. Het document, dat gezamenlijk is ontwikkeld door de deelnemers van de Eurovent-productgroep „Air Filters” (PG-FIL), is gebaseerd op een grondige technische kennis van filtratie en de ervaring van wereldwijde luchtfilterfabrikanten. Het is gericht tot alle HVAC-professionals die zich bezighouden met ventilatiesystemen, met name ontwerpers, facility managers en fabrikanten van apparatuur die luchtfilters bevatten.

Het document kan gratis worden gedownload in de Document Library. Een gedrukte versie kan worden aangevraagd door alle filterfabrikanten die lid zijn van Eurovent.

Search
Click on the magnifying glass icon or press enter to start your search.

Log in

Don't have a Eurovent Extranet account? Register here!